nagyibugyi

Tisztelt Olvasók! Elsősorban fontosnak tartom leszögezni, hogy blogom a marslakóknak szól. Ők itt vannak közöttünk, és irodalomtudósoknak meg egyszerű középiskolai matematikatanároknak álcázzák magukat, ám a beillszkedéssel még szemmel láthatólag problémáik vannak. Ezzel a bloggal nekik próbálok segíteni, hogy megértsék a homo sapiens sapiens címmel felmagasztalt lények bonyolult társadalmát.

Welcome, New Year

2012.12.31. 14:31

szerző: nagyibugyi

Na, ennek az évnek is itt a vége. Még szerencse, bizonyos szempontból igen gyászos összesítésekre kerülhet a sor, például az egy évre jutó idióták száma rekordokat dönget (lásd előző bejegyzés), a botrányos hímsoviniszta megjegyzések a politikában kategóriának sosem volt még ennyi jelöltje, ami pedig az egészséges életmódot illeti, soha életemben nem költöttem még ennyit cigire és piára - ehhez büszkén gratulálok önmagamnak. A leghosszabb szexmentes időszak szintén az utóbbi hónapokat dicséri... Lassan már azt sem tudom, ki kötöz ki kit :)

Szóval, itt vagyon én, mint valami női Mr Bean és Bridget Jones bizarr keveréke, aki a szüleivel él, a plüssmacskájával alszik és a barátnőitől kölcsönkapott cuccok valóságos áradatát rejtegeti a szekrényében. Ez szomorú ugyan, de nem megváltoztathatatlan. Másrészt, mint feminista ikon, blogger meg mifene, illendő volna példát mutatnom határozottság terén, így hát úgy döntöttem, közzé teszem az újévi fogadalmaimat:

1. Többet randizok alárendelt beállítottságú androgün férfimodellekkel. Lassan kijárna nekem is némi párkapcsolati boldogság. Az se árt, ha a srácnak hobbija a gasztronómia.

2. Továbbra sem foglalkozom a súlyommal, a fogyókúrát messziről elkerülöm. Ha a karácsonykor felszedett pár kiló megmarad, hízok még egy kicsit és elmegyek plus-size modellnek... (Bár lehet, hogy a vizsgaidőszak végére ismét egy csoffadt, koffeintúladagolástól remegő kis izé marad csak a testemből.)

3. Megtanulok rendesen gitározni, és rendbeteszem a kissé elhanyagolt hegedűtudásomat is. A zenészekre buknak a csajok, miért ne buknának a pasik is a zenész lányokra? Még az is lehet, hogy írok számokat meg ilyesmi.

4. Bár általában nem érdekelnek a sportok, ismét nekilátok edzeni - a harcművészet és az önvédelem fontos, na meg persze szexi. Meg kell majd védenem valahogy a keshedt testű androgün modell pasimat.

5. A dohányzásról.... nem, nem szokok le, majd csak akkor, ha úgy érzem... Az ivásról... nem, szintén nem. A drogozás... arra továbbra sem szokok rá :) Viszont veszek végre egy normális karika piercinget az orromba. És minden órámra bemegyek, mert az fontos.

Na, asszem ennyi elég is lesz. Jövőre még ettől is szexisebb és királyabb leszek...

Minden kedves olvasómnak azt kívánom, hogy egyen-igyon sokat, ébredjen valaki nagyon szexi mellett (tükör nem ér), és továbbra is olvasson sok nagyibugyit :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyibugyi.blog.hu/api/trackback/id/tr934989246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása