nagyibugyi

Tisztelt Olvasók! Elsősorban fontosnak tartom leszögezni, hogy blogom a marslakóknak szól. Ők itt vannak közöttünk, és irodalomtudósoknak meg egyszerű középiskolai matematikatanároknak álcázzák magukat, ám a beillszkedéssel még szemmel láthatólag problémáik vannak. Ezzel a bloggal nekik próbálok segíteni, hogy megértsék a homo sapiens sapiens címmel felmagasztalt lények bonyolult társadalmát.

Summertime fatness

2014.06.26. 21:52

szerző: nagyibugyi

Itt a nyár, a lányok lenge ruhákban, meg bikinikben mászkálnak, megtelnek a kocsmák és a bulihelyek, ez itt a vad mulatozás és a szenvedélyes románcok időszaka. Különösen Debrecenben, ahol az ifjú pávahímek már nyálcsorgatva várják következő áldozatukat a kemény 3 diszkó valamelyikében. (Sebaj, kocsmák terén legalább nem állunk olyan rosszul.) A lányok esténként felveszik a legcsinosabb cipőjüket, a legrövidebb szoknyájukat, bronzosítót kennek a feketére szolizott testükre, és elindulnak a csodálatos debreceni éjszakába, hogy megtalálják a nap szőke hercegét. És ott vannak még a fesztiválok, például a Campus, ami az új csodastadion árnyékában tökéletes helyre talált...

... és mivel valószínűleg minden olyan ember, akikkel nem szeretnék többé találkozni, ott fogja barátságosra inni magát, ezért inkább nem is megyek sehova. Nem, én egész nyáron itthon ülök egy halom könyv fölött, a szoli ellenére sápatag testem morzsás lepedőn pihen (mert még beágyazni is lusta vagyok), a csini cipellők kint búslakodnak a szekrényben, a bronzosító érintetlenül hever a fiókban. Tiszafüredi Nyugdíjasnap 2008 feliratú pólómban tökéletesen álcázom magam a környezetben (ágynemű). Még a halak is vádlón néznek rám... dehát most minek keljek fel, tanulni ugyebár ágyban is lehet. Meg amúgy is, nem igazán van más ágybeli tevékenységre lehetőségem, talán a nyújtózkodást kivéve.

De nem baj, eltelik majd a nyár, és talán még sokkal több is. A csajok, akik most vígan buliznak, férjhez mennek, meghíznak és levágatják a hajukat. A mostani pávafiúk sörhasat növesztenek, és vágyakozva pillantanak a strandon a 15 éves lánykák felé, próbálván leplezni azt a szomorú tényt, hogy náluk a reggeli merevedés bizony már deréktájban kezdődik. Én viszont addigra híres kutató leszek, a világ legmenőbb egyetemein tartok majd előadást, és menő professzorokkal vacsorázom majd. Lefogyok majd, és lesz pénzem nekem is loízvottyon táskára (vagy legalábbis a megtévesztésig hasonlító hamisítványra), és Calvin Klein modellekkel fogok sétálni a tengerparton. Ja, és veszek magamnak egy rózsaszín Cadillacet.

Háziállat gyanánt pedig egy rakás pávát fogok tartani... ;)

peacock.jpeg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyibugyi.blog.hu/api/trackback/id/tr56423831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása