nagyibugyi

Tisztelt Olvasók! Elsősorban fontosnak tartom leszögezni, hogy blogom a marslakóknak szól. Ők itt vannak közöttünk, és irodalomtudósoknak meg egyszerű középiskolai matematikatanároknak álcázzák magukat, ám a beillszkedéssel még szemmel láthatólag problémáik vannak. Ezzel a bloggal nekik próbálok segíteni, hogy megértsék a homo sapiens sapiens címmel felmagasztalt lények bonyolult társadalmát.

Girl Talk

2013.01.27. 22:40

szerző: nagyibugyi

Ez most egy ilyen nagyon kis rövid bejegyzés lesz.
Gondolom, sokan kíváncsiak arra, miről is beszélget egymással két lány, mondjuk ezen blog írója és a barátnője a kiskocsmában. Igen, kedves hímnemű olvasók (vajon van ilyen?), most a ti kíváncsiságotokat is kielégítem. Hát, ti akartátok... Ám vigyázat! Instant kiábrándulás, kisebbségi komplexus veszélye áll fent!

- Na és **** szerinted még szűz?
- Biztosan, hát nem hagyja magát megdöngetni!
- Oszt próbáltad?
- Próbáltam én, de nem volt gumi, hát milyen pasi ez? Meg amúgy is, olyan idegesítő, hogy tök hülye kisgatyákba' jár...
- Óóó tudom, ***** is múltkor képes volt kismacis gatyát felvenni, még jó, hogy este sötét volt, de reggel csak ámultam...
- *nevetés* Exemnek tök jó gatyái voltak... ilyen narancssárga, meg ilyenek...
- Jaj, én rühellem azt a színt!
- Miért? Tök jó szín!
- Igen, de mindig a F*deszt juttatja eszembe...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyibugyi.blog.hu/api/trackback/id/tr415047427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása