nagyibugyi

Tisztelt Olvasók! Elsősorban fontosnak tartom leszögezni, hogy blogom a marslakóknak szól. Ők itt vannak közöttünk, és irodalomtudósoknak meg egyszerű középiskolai matematikatanároknak álcázzák magukat, ám a beillszkedéssel még szemmel láthatólag problémáik vannak. Ezzel a bloggal nekik próbálok segíteni, hogy megértsék a homo sapiens sapiens címmel felmagasztalt lények bonyolult társadalmát.

Útmutatóm rövid és egyszerű tanácsokat tartalmaz azzal kapcsolatban, hogyan váljunk makulátlan, köztiszteletnek örvendő és böcsületes hazánkfiaivá.

1. Olvassunk megfelelő irodalmat (pl. kurucinfó) napi rendszerességgel!

2. Ha ez sem hozza meg a várt IQ-csökkenést, verjük a fejünket a falba, míg maradandó agykárosodásunk nem lesz. Kis szerencsével ez némi afáziával is fog járni, melynek hatására elfelejtünk mindent, amit eddig a magyar helyesírásról tanultunk. Ne feledjük: egy igazi hazafi nem igazodik holmi ránk erőltetett, nyilvánvalóan zsidó eredetű rendszerhez. A helyesírási szótárat egyébként is mocskos kommunisták szerkesztették.

3. Vegyünk magunkra turulmadaras, nagymagyarországos pólót rovásírással (természetesen nem kell tudni, mi van ráírva, ugyanis más nagymagyarok sem tudják). Lengessünk továbbá Árpádsávos zászlót is, ha valaki nagyon elszánt, kitűzheti a háza elé, sőt, a kisboltban is kizárólag a piros-fehér csíkos nejlonszatyrot fogadja el. Fontos ugyanis, hogy külsőnk segítségével mindenki tudomására hozzuk nemzeti érzelmeink mélységét - ezáltal pedig elérhetjük, hogy kisebbségi származású szomszédaink csoportosan kergessenek körbe minket a falun.

4. Egy valódi nemzeti érzelmű egyenesen fejezi ki magát. Az olyan, intelligenciát igénylő nyelvi eszközök, mint a szarkazmus, az irónia avagy a humor, csak elrondítják nyelvünket és megmérgezik nemzeti érzelemtől dagadó lelkünket. Ezeknek használata, illetve megértése tehát szigorúan tilos!

5. Sajátítsuk el mozgalmunk ideológiai alapját. Dióhéjban: vissza kell csinálni Trianont (egyébként is, annak a szerződésnak a hatálya már LEJÁRT), valamint kiirtani a más etnikumhoz illetve politikai mozgalomhoz tartozókat. Ezután ki kell itani a humoristákat is (lásd: 4. pont), a drogosokat, a melegeket, stb. A nő létezésének egyetlen célja: minél több büszke lelkű magyar fiúnak adjanak életet! Legjobb, ha a megtermékenyítést egy turulmadárra hagyjuk, és mi addig értelmesebb módon foglaljuk el magunkat.
 

A szerkesztő jegyzete:
Nyilván lesznek, akik ezen a bejegyzésen felháborodnak. Őket megkérném, hogy vessék szemüket a 4. pontra, vagy keressék ki a Magyar Értelmező Kéziszótárból a humor, az irónia illetve a szarkazmus fogalmát. Akinek meg nem inge, ne vegye magára...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyibugyi.blog.hu/api/trackback/id/tr984521381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása