nagyibugyi

Tisztelt Olvasók! Elsősorban fontosnak tartom leszögezni, hogy blogom a marslakóknak szól. Ők itt vannak közöttünk, és irodalomtudósoknak meg egyszerű középiskolai matematikatanároknak álcázzák magukat, ám a beillszkedéssel még szemmel láthatólag problémáik vannak. Ezzel a bloggal nekik próbálok segíteni, hogy megértsék a homo sapiens sapiens címmel felmagasztalt lények bonyolult társadalmát.

Úgy tűnik, ez a meglehetősen kényes téma nem egészen világos szegény kis marslakók számára, akik értetlenül állnak A földlakók nemi élete c. film és a redtube-on található szolid és implicit felvilágosító filmek sokasága előtt. Egyszerű viselkedéstani jellegű magyarázatom következik. (A szexboltokban kapható csodás produktumok pontos funkciójára és a japán tintahalas pornókra nem térnék ki annak érdekében, hogy legalább a méltóság látszatának töredékét megőrizhessük az idegenek előtt...)
Az ember nevezetű fajnál a természet általános törvényeivel szemben a nőstény kajtat a hím után, a hím ezalatt legfeljebb a szaknyelven f*szlengetés névvel illetett viselkedésmintázatot mutatja, ami nagyjából a következőket takarja: színvonalas verbális közeledés a nőstény érdeklődésének fenntartása céljából (pl. örök klasszikus ebben a műfajban a "Jó a segged, kő kóla?"), a nőstény tomporának nyilvános markolászása a tulajdonviszonyok rendezése végett (vagyis hogy más hímek ne is reméljék, hogy megkörnyékeztethetik magukat az adott nősténnyel), illetve alkoholtartalmú italok vásárlása a nőstény részére (ez már igen nagy kitüntetésnek számít). Nagyjából ennyi elég is ahhoz, hogy egy, a hierarchiában magasan álló hím partnert találjon. Azonban a rangsorban nagyon alacsonyan álló hímeknek vajmi kevés esélyük van minderre, az ő részükre találták ki a számítógépet, hogy addig is legalább elfoglalják magukat valahogy, és ne keseregjenek saját siralmas helyzetükön. Ugyanez természetesen a nőstényekre is igaz, így vált lehetővé, hogy én most itt blogoljak a marslakóknak, míg fajtársaim a szaporodással vannak elfoglalva.
Azt, hogy valaki alfahím lehessen, mint már említettem, több módszerrel is el lehet érni. A régi időkben még az adhatta tovább genetikai állományát, aki a legjobb tulajdonságokkal rendelkezett és képes volt bármit túlélni, ma már, hála az orvostudománynak, minden hülye szaporodhat. Ha az adott hímet például csekély méretű pénisszel áldotta meg a genetika, különböző protézisek segítségével pótolhatja eme hiányosságát. A legfőbb ilyen protéziseket bankszámlának nevezzük, ennek a kompenzációs jelenségnek a legfőbb tünetei: puccos öltöny, hatalmas autó, flancos ház.
Az ember nőstényei az állatvilágban a hímeknél megfigyelhető módon udvarolnak. Minél feltűnőbb külső jegyekkel igyekeznek felhívni magukra a hímek figyelmét. Ezt a célt szolgálják a különböző, kényelmi szempontból szinte rémisztő eszközök, úgymint a merevítős push-up melltartó, a magassarkú cipő, a hasleszorító bugyi, illetve mindenféle furcsa ruhadarabok és a sminkelés is. Ezek célja a hibák elfedése, és előnyös megjelenés kreálása akkor is, ha a nőstény egyébként úgy néz ki, mint egy három hetes döglött ló. A magassarkú cipőkben például magasabbnak tűnnek és hosszabb lábúnak, mellékelt extra a bokatörés, a push-up melltartó pedig a két mérettel nagyobb melltartó zoknival való kitömésének gyári és jóval profibb változata. A hímek a vizuális ingerekre (vagyis a minél nagyobb mellekre) reagálnak, így a kismellű, ám intelligens egyedek arra vannak ítéltetve, hogy magányosan haljanak meg harminc macskájuk társaságában. Köszönöm a figyelmet, hamarosan folytatjuk...
 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyibugyi.blog.hu/api/trackback/id/tr974065586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

betula pendula 2012.02.05. 22:32:32

"a nőstény tomporának nyilvános markolászása a tulajdonviszonyok rendezése végett" nos ez érdekes, amikor egy idegen az ellenkező nem képviselői közül beszélgetésbe elegyedik velem, és a barátom ( akit felettébb szeretek és tisztelek ) észlelve eme baljós eseményt elindul felém majd lecsap rám és egy szenvedélyes csókkal rám süti a "foglalt" feliratú bélyeget... olyan érzés fog el mintha körbe pisilnének...

nagyibugyi · http://nagyibugyi.blog.hu 2012.02.07. 20:53:48

gyakorlatilag ugyanaz a mechanizmus :D viccesek is tudnak lenni a férfiak :D viszont ezen a kommenten halálra röhögtem magam :D
süti beállítások módosítása